Metiso Munten

Wat zijn Metiso Munten?

Metiso Munten spaar je op je account, je krijgt ze voor allerlei activiteiten. Hoeveel Munten je al hebt verzameld kan je rechts boven in je profiel vinden.

Hoe verzamel ik Metiso Munten?

Je krijgt Metiso Munten voor bijna alles dat je kan doen op Metiso. Zo krijg je ze bijvoorbeeld voor het maken van blogposts, het reageren op posts of artikelen, berichten op het forum of voor het bekijken van artikelen en pagina’s op Metiso. Voor je registratie krijg je een aantal Munten om mee te beginnen, daarbij krijg je een referral link in je profiel die je kan gebruiken voor vrienden. Als zij zich aanmelden via deze link ontvang je extra punten!

Wat kan ik doen met mijn Metiso Munten?

Metiso Munten geven je korting in de webshop, maar je kan ze ook doneren aan een goed doel. Kijk daarvoor op de donatie pagina. Bij het afrekenen kan je de hoeveelheid Metiso Munten selecteren die je wil gebruiken om korting te krijgen, klik vervolgens op ‘Metiso Munten Aftrekken’, en je korting is daar!

Kan ik Metiso Munten kwijt raken?

Voor spam en het verwijderen van posts en reacties worden munten afgetrokken. Zijn er munten van je account verdwenen maar weet je niet waarom of ben je het er niet mee eens? Neem dan even contact met ons op.

Waar kan ik mijn coupon voor Metiso Munten inwisselen?

Bij sommige Metiso acties kan je coupons winnen die in te wisselen zijn voor munten. Ook bij elke bestelling in onze webshop ontvang je een coupon code. Hoeveel munten je coupon code waard is verschilt. De code is in te wisselen voor munten in de webshop. In de rechter kolom, onder ‘Metiso Munten Coupon Inwisselen’ kan je de code invullen, daarna zullen de munten aan je account toegevoegd worden.

Voor welke activiteiten krijg ik punten en hoeveel?

Algemeen

Website Registratie – 500 Metiso Munten

Dagelijks Bezoek – 2 Metiso Munten per dag

Lezen/Pagina bekijken – 1 Metiso Munt per artikel

Reageren op Artikel – 1 Metiso Munt per reactie

Bloggen

Publiceren Blog Post – 2 Metiso Munten per blog post

Reageren op Blog Posts – 1 Metiso Munt per reactie

Forum

Nieuw Forum Topic – 1 Metiso Munt per forum topic

Nieuwe Reactie op het Forum – 1 Metiso Munt per reactie

Persoonlijk profiel

Nieuwe profiel activiteit – 1 Metiso Munt per activiteit

Nieuwe profiel reactie – 1 Metiso Munt per reactie

 

Registratie

Moet ik mijn account verifieren?

Nee, dat hoeft niet. Na je registratie word je automatisch ingelogd, een activatie is niet nodig.
In de emails die je van ons ontvangt staat alle informatie.

Waar kan ik mijn login informatie vinden?

Na je registratie ontvang je een email met alle informatie die je nodig hebt om in te loggen. Als je deze niet ontvangen lijkt te hebben, kan het zijn dat hij in je Spam folder terecht is gekomen.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt ben?

Probeer eerst je registratie email teug te vinden, hier moeten je inlog gegevens instaan. Controleer je spam-box als hij niet in je normale folder staat. Heb je geen email meer? Probeer dan het volgende:

Je kan zelf je wachtwoord resetten, door op de link ‘wachtwoord vergeten?’ te klikken in het login scherm. Komt de link niet aan in je mailbox of lukt het je niet om een andere reden? Stuur dan even een email naar info@metiso.nl, we proberen je dan zo snel mogelijk te helpen door een nieuw wachtwoord naar je email adres te sturen. Met dit wachtwoord kan je vervolgens inloggen. Verander je wachtwoord daarna direct op je profiel pagina!

Soms belanden emails van Metiso in je spam box, controleer deze dus even als je geen email van ons terug lijkt te krijgen.

Terug naar Boven