Metiso Munten

Metiso Munten spaar je op je account, je krijgt ze voor allerlei activiteiten. Hoeveel Munten je al hebt verzameld kan je rechts boven in je profiel vinden.

Je krijgt Metiso Munten voor bijna alles dat je kan doen op Metiso. Zo krijg je ze bijvoorbeeld voor het maken van blogposts, het reageren op posts of artikelen, berichten op het forum of voor het bekijken van artikelen en pagina’s op Metiso. Voor je registratie krijg je een aantal Munten om mee te beginnen, daarbij krijg je een referral link in je profiel die je kan gebruiken voor vrienden. Als zij zich aanmelden via deze link ontvang je extra punten!

Metiso Munten geven je korting in de webshop, maar je kan ze ook doneren aan een goed doel. Kijk daarvoor op de donatie pagina. Bij het afrekenen kan je de hoeveelheid Metiso Munten selecteren die je wil gebruiken om korting te krijgen, klik vervolgens op ‘Metiso Munten Aftrekken’, en je korting is daar!

Voor spam en het verwijderen van posts en reacties worden munten afgetrokken. Zijn er munten van je account verdwenen maar weet je niet waarom of ben je het er niet mee eens? Neem dan even contact met ons op.

Bij sommige Metiso acties kan je coupons winnen die in te wisselen zijn voor munten. Ook bij elke bestelling in onze webshop ontvang je een coupon code. Hoeveel munten je coupon code waard is verschilt. De code is in te wisselen voor munten in de webshop. In de rechter kolom, onder ‘Metiso Munten Coupon Inwisselen’ kan je de code invullen, daarna zullen de munten aan je account toegevoegd worden.

Registratie

Nee, dat hoeft niet. Na je registratie word je automatisch ingelogd, een activatie is niet nodig.
In de emails die je van ons ontvangt staat alle informatie.

Na je registratie ontvang je een email met alle informatie die je nodig hebt om in te loggen. Als je deze niet ontvangen lijkt te hebben, kan het zijn dat hij in je Spam folder terecht is gekomen.

Probeer eerst je registratie email teug te vinden, hier moeten je inlog gegevens instaan. Controleer je spam-box als hij niet in je normale folder staat. Heb je geen email meer? Probeer dan het volgende:

Je kan zelf je wachtwoord resetten, door op de link ‘wachtwoord vergeten?’ te klikken in het login scherm. Komt de link niet aan in je mailbox of lukt het je niet om een andere reden? Stuur dan even een email naar info@metiso.nl, we proberen je dan zo snel mogelijk te helpen door een nieuw wachtwoord naar je email adres te sturen. Met dit wachtwoord kan je vervolgens inloggen. Verander je wachtwoord daarna direct op je profiel pagina!

Soms belanden emails van Metiso in je spam box, controleer deze dus even als je geen email van ons terug lijkt te krijgen.

Doneren

Met donaties kan je verschillende stichtingen en goede doelen steunen. Op dit moment zijn dat Dierenasiel de Bommelerwaard en knaagdierenopvang Het Knagertje. Met behulp van ons spaarsysteem kan je Metiso munten verzamelen, deze kan je vervolgens doneren aan het goede doel van jouw keuze. Eens per jaar worden de punten omgezet naar een donatie die wij overmaken naar het goede doel. Voor 1000 punten krijgt een stichting 1 euro gedoneerd van ons. Weet jij meer goede doelen die wel wat hulp kunnen gebruiken? Informeer ons via info@metiso.nl.

Je kan je Munten doneren door naar de donatie pagina van het goede doel van jouw keuze te gaan. Onderin de pagina kan je de hoeveelheid munten invullen die je wil doneren. Klik vervolgens op de knop doneren. Je krijgt nu een scherm waar je je naam en email adres in kunt vullen, maar dit is niet verplicht. Klik de knop ‘ complete pledge’ en je bent klaar!

 

 

 

 

Blogs

Bloggen op Metiso is super makkelijk. Maak een account aan, log in, en klik op ‘Mijn Blog’ onder het menu ‘Mijn Metiso’. Je kan nu beginnen met bloggen!

Alle dieren gerelateerde onderwerpen zijn toegestaan. Schrijf over het dagelijks leven van je huisdier, geef je mening over dieren gerelateerde onderwerpen, laat zien hoe jij je eigen spullen maakt voor je huisdier of blog bijvoorbeeld over de training van je paard. Ga los met je creativiteit en deel het met anderen!

Je kan ongelimiteerd blogs plaatsen op Metiso, en ook de lengte mag je zelf bepalen. Houd wel rekening met je lezers, een hele lange tekst is niet zo aantrekkelijk voor de meeste mensen. Een groot aantal foto’s kan ervoor zorgen dat de laadtijd van je pagina erg lang wordt, waardoor lezers afhaken.

Metiso is eigendom van en wordt uitgevoerd door CORDOG 2017 -Algemene voorwaarden - MetisoAlgemene voorwaarden voor het gebruik van cookies

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account