Een van de beste functies op metiso.nl is ons kortingsysteem Metiso Munten. Het is ontworpen om trouwe leden van ons netwerk te belonen voor al hun liefde en steun. Voor alles dat een geregistreerd en ingelogd lid op elke site in het Metiso Netwerk doet, zal hij kortingsmunten verzamelen die meteen kunnen worden gebruikt voor een korting in onze winkel! Dat betekent dat je zelfs tot 100% van de prijs kunt betalen met de Metiso Munten! Geen enkele andere plaats heeft zo’n makkelijk te gebruiken en snel korting systeem.

Wat zijn Metiso Munten?

Metiso Munten spaar je op je account, je krijgt ze voor allerlei activiteiten. Hoeveel Munten je al hebt verzameld kan je rechts boven in je profiel vinden.

Hoe verzamel ik Metiso Munten?

Je krijgt Metiso Munten voor bijna alles dat je kan doen op Metiso. Zo krijg je ze bijvoorbeeld voor het maken van blogposts, het reageren op posts of artikelen, berichten op het forum of voor het bekijken van artikelen en pagina’s op Metiso. Voor je registratie krijg je een aantal Munten om mee te beginnen, daarbij krijg je een referral link in je profiel die je kan gebruiken voor vrienden. Als zij zich aanmelden via deze link ontvang je extra  punten!

[mycred_load_coupon]

Wat kan ik doen met mijn Metiso Munten?

Metiso Munten geven je korting in de webshop, maar je kan ze ook doneren aan een goed doel. Kijk daarvoor op de donatie pagina. Bij het afrekenen kan je de hoeveelheid Metiso Munten selecteren die je wil gebruiken om korting te krijgen, klik vervolgens op ‘Metiso Munten Aftrekken’, en je korting is daar!

Kan ik Metiso Munten kwijt raken?

Voor spam en het verwijderen van posts en reacties worden munten afgetrokken. Zijn er munten van je account verdwenen maar weet je niet waarom of ben je het er niet mee eens? Neem dan even contact met ons op.

Voor welke activiteiten krijg ik punten en hoeveel?

Algemeen

Website Registratie – 500 Metiso Munten
Dagelijks Bezoek – 2 Metiso Munten per dag
Lezen/Pagina bekijken – 1 Metiso Munt per artikel / blog / pagina
Reageren op Artikel – 1 Metiso Munt per reactie 
Klikken op geselecteerde links – 1 Metiso Munt
Beoordelen producten – 1 Metiso Munt
Blog Post – 10 Metiso Munten
Reageren op Blogs – 1 Metiso Munt
Unieke bezoeker via je eigen Metiso Link – 1 Metiso Munten per bezoeker

Wij zijn onze partners?

Wij zijn trots op onze samenwerking met de beste bedrijven die verantwoord geproduceerde producten maken. Dit is de voorlopige lijst van bedrijven die we promoten, maar deze zal uiteraard uitgebreid worden: Washbar, Tales & Tails. We zijn altijd op zoek naar nieuwe originele bedrijven die met ons samen willen werken.
Expertpagina

Terug naar Boven