Metiso is gemaakt voor en door dierenliefhebbers die eens iets anders willen: eerlijke producten met een fantastische kwaliteit voor een goede prijs. Om dat voor elkaar te krijgen zijn we altijd op zoek naar de allermooiste producten in Europa en zelfs daarbuiten voor uw huisdier.

Eerlijke producten voor een mooie prijs

Alle spullen in onze webshop zijn op een eerlijke en verantwoordelijke manier gemaakt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er mensen uitgebuit worden en zo heeft u extra veel plezier van uw product. Daarbij wordt er door de makers extra gelet op de kwaliteit van het materiaal of de ingrediënten en worden de producten met liefde en vakmanschap gemaakt.

Korting sparen

Een eerlijk product gemaakt met materialen van hoge kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn, maar ze kunnen als het op de prijs aankomt natuurlijk niet concurreren met de allergoedkoopste producten uit massaproductie. Om onze fantastische spullen toch bereikbaar te maken voor de dierenliefhebbers met een kleinere portemonnee hebben we een korting spaarprogramma toegevoegd.

Meer dan alleen een webshop

We zijn natuurlijk heel trots op onze webshop, maar Metiso is méér dan alleen een webshop. Zo hebben we ook een bloggers platform gemaakt: Metiso Blogs. Hier mag iedereen met een leuk verhaal of mooie foto’s van zijn huisdier helemaal los gaan. Het bloggen op deze pagina is niet alleen heel leuk en makkelijk, u spaart er direct korting mee!

Leuke en handige artikelen voor dierenliefhebbers

Naast Metiso Blogs hebben we een pagina waar we allerlei leuke dingen over uw favoriete huisdier delen. Dit kan van alles zijn, van serieus wetenschappelijk nieuws tot een verzameling van de mooiste halsbanden die we konden vinden. Ook op deze website verzamelt u munten voor het lezen en beantwoorden van artikelen. Al onze leuke artikelen zijn te vinden op Metiso Dieren.
Bij Metiso kan je de prijs van je product verlagen met behulp van ons puntensysteem. Door actief te zijn op onze website verdien je Metiso Coins die ervoor zorgen dat je eindelijk eens dat bijzondere product kan proberen en er minder voor hoeft te betalen.

Terug naar Boven