Hoeveel bedenktijd heb ik?

U mag uw bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen terugsturen. U krijgt uw geld dan binnen 14 dagen teruggestuurd naar uw bankrekening.

Worden de verzendkosten vergoed?

De verzendkosten die u al betaald heeft om het product thuis te laten bezorgen worden vergoed. De kosten om het product weer terug te sturen vergoeden we echter alleen als het product niet bevalt door een fout van ons of een van onze leveranciers. Dit kan voorkomen als het product tijdens de verzending bijvoorbeeld beschadigd is geraakt of wanneer u een verkeerde versie of kleur heeft ontvangen. Neem bij problemen altijd even contact op met ons, dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.

Levering uit een ander land

Omdat we met verschillende bedrijven werken en veel producten niet in onze eigen opslag hebben, kan het retour proces per merk verschillen. De verzendkosten voor de retour worden alleen door ons vergoed als het om een fout door Metiso of een van de andere bedrijven gaat.

Omruilen van een item

Producten die we op voorraad houden kunt u heel eenvoudig omruilen door het item naar ons terug te sturen en ons te laten weten met welk product u het om wil ruilen. Eventuele hogere of lagere prijzen kunnen we simpelweg verrekenen. Zodra we het product terug ontvangen hebben sturen we u het vervangende product op.
Houdt u er echter rekening mee dat het omruilen van een product iets minder gemakkelijk gaat wanneer het item vanuit het buitenland geleverd wordt. Het omruilen zal dan meer tijd in beslag nemen en de verzendkosten zullen hoger zijn. We proberen u altijd zo goed en snel mogelijk te helpen en u kunt dan ook altijd contact met ons opnemen waarna we samen met u kijken naar een oplossing.

Retouren aanmelden

Om ons te helpen snel uw retour te verwerken, kunt u ons retour formulier invullen zodat we alle nodige details over uw bestelling hebben.

We proberen elk afzonderlijk geval zorgvuldig en zo snel mogelijk te verwerken. Zodra we het formulier hebben ontvangen, kunnen we de retour / teruggaveprocedure starten. We houden u via e-mail op de hoogte.

Terug naar Boven