Wij houden van honden. Helaas geldt dat ook voor vlooien. WashBar 100% Natural Flea Repellent is een natuurlijk vlooienmiddel voor Honden, het helpt vlooien weg te houden van uw hond en is geschikt voor alle leeftijden en rassen, inclusief drachtige en zogende honden.

Dit natuurlijke vlooienmiddel is:

Ideaal voor honden die reageren op conventionele topische behandelingen
Voor de hondeneigenaar die geen chemische behandeling wil gebruiken of zich zorgen maakt over het cumulatieve effect dat het op de gezondheid van hun hond kan hebben
Effectief te gebruiken als het enige vlooienmiddel, maar kan ook in combinatie met traditionele vlooienbehandelingen gebruikt worden indien nodig.
Niet giftig – veilig op honden en op mensen (vooral de kleintjes!).
Het flesje is klein, maar machtig. Het is zeer economisch met 40-50 applicaties in elke fles.

Ingrediënten:

Het natuurlijke middel tegen vlooien van Washbar is gemaakt van enkel natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun vlooien dodende en/of werende werking, maar niet giftig zijn voor honden en hun eigenaars:

  • Neem olie
  • Etherische oliën van cederhout, rozemarijn, citroengras, pepermunt en tijm
  • In een zonnebloemolie basis.
  • Verpakt in een recyclebare fles van 40 ml.

Let op! Katten zijn erg gevoelig voor etherische oliën, we raden het gebruik op katten dan ook af.

Hoe te gebruiken:

WashBar Flea Repellent wordt op dezelfde manier gebruikt als een topische behandeling: breng 3 – 4 druppels van het afweermiddel rechtstreeks op de huid van de hond in de nek aan en nog eens 3 – 4 druppels aan de basis Van hun staart (Deze hoeveelheden zijn voor een middelgrote tot grote hond. Voor kleine honden is 2 druppels meestal genoeg). Borstelen helpt het product door de vacht te verspreiden. Het is net zo effectief wanneer het toegepast wordt op de binnenkant van de halsband van de hond; Veel huisdier eigenaren vinden deze methode gemakkelijker in de zomer wanneer applicaties regelmatiger nodig zijn.

Dien eenmaal per maand en na elke wasbeurt toe in de wintermaanden. Dien minstens één keer per week en na elke wasbeurt toe tijdens het vlooien-seizoen – als het nodig is kan het zelfs elke dag aangebracht worden. Voor de hondendekens en manden kan eventueel de flea+freshen spray tegen vlooien gebruikt worden. Deze kan ook gebruikt worden als extra bescherming tegen teken voor wandelingen in tekenrijk gebied.